Home Zorg en begeleiding Thuiszorg

Thuiszorg

Thuiszorg van Bethanië persoonlijk en altijd dichtbij

Er kan een moment in uw leven komen, dat u thuis hulp nodig heeft. Misschien tijdelijk, na een ziekenhuisopname, of langdurig omdat u wat ouder wordt, of een chronische ziekte hebt. De thuiszorg van Bethanië heeft een ruim aanbod van ongeplande en geplande zorg, dag en nacht. Zoveel mogelijk toegespitst op de wensen en leefgewoontes van de cliënten. Het behoud van uw zelfstandigheid en eigen regie is onze missie. Indien u persoonlijke begeleiding, lichamelijke verzorging  en/of verpleging nodig heeft, kunt  u zorg krijgen van de thuiszorg  mits u hiervoor een indicatie heeft. De wijkverpleging zal in dat geval een afspraak met u maken om de indicatie te stellen.

In de thuissituaties kunt u ook individuele begeleiding krijgen voor bijvoorbeeld: Het indelen van de dag en het ondernemen van activiteiten, het leggen van (nieuwe) contacten met andere mensen, het verminderen van gedragsproblemen.

Bethanië levert de thuiszorg in de senioren huurappartementen van Stichting de Oldenhof, gelegen naast Bethanië. Meer informatie over deze huurappartementen kunt u lezen op www.de-oldenhof.nl.
Vanaf november 2015 levert Bethanië de zorg ook in woonzorgcentrum Wicherumloo in Wekerom.