Home Wonen bij Bethanië

Wonen bij Bethanië

Zelfstandig maar niet alleen


Bij Bethanie staan uw wensen voor zorg, behandeling, welzijn en wonen centraal. Daar sluiten wij graag bij aan. Wij streven ernaar dat u uw leven kunt voortzetten zoals u gewend bent. Afhankelijk van de zorgbehoefte bieden wij verschillende mogelijkheden.

Afdeling De Bosrand (somatiek/PG)
Bij De Bosrand beschikt u over een eigen appartement waar u zorg ontvangt. De afdelingen bestaat uit vier etages, welke onderverdeeld zijn in 24 appartementen van 70 m2 en 12 appartementen van 45 m2. Daar waar u en uw mantelzorgers niet meer zelf de zorg op u kunnen nemen, vullen wij deze aan. 
Lees verder…

Appartementen in Bethanië

Speel video

Groepswoningen Het Heidepark (PG)
De drie groepswoningen Brem, Zonnedauw en Erica, zijn geschikt voor elk zeven bewoners met een vorm van dementie. Het doel van kleinschalig wonen is u een herkenbare, vertrouwde, veilige en huiselijke woonomgeving te bieden. Naast de kleinschalige woonomgeving is het geven van integrale zorg belangrijk. 
Lees verder...

Hospice Ede De Olijftak
Als u ernstig ziek bent en u kunt of wilt niet meer thuis verzorgd worden, dan biedt ons hospice adequate, terminale zorg in de laatste fase van uw leven. 
Lees verder…

Zorg in de wijk
Er kan een moment in uw leven komen dat u thuis zorg nodig heeft. Vanuit onze locatie in Ede leveren wij thuiszorg in de vorm van  wijkverpleging. Daarnaast bieden wij individuele begeleiding en thuisondersteuning (huishoudelijke hulp) in postcodegebied 6711 van de gemeente Ede. 
Ook kunt u bij ons terecht wanneer er een vermoeden bestaat van dementie. Onze casemanager zoekt samen met u en uw naaste naar praktische oplossingen en wat er nodig is in uw situatie zodat u (zo lang mogelijk) uw zelfstandigheid kunt behouden en passende zorg krijgt. 
Lees verder… 

Dagbesteding
De dagbesteding biedt extra ondersteuning en structuur gedurende een of meerdere dagen aan zelfstandig wonende mensen, bijvoorbeeld met een vorm van dementie, lichamelijke en/of psychische problematiek. Bij de dagbestedingen heeft men de ruimte en kan men genieten van activiteiten die aansluiten bij de eigen wensen.
Lees verder…

Logeeropvang
Soms is het fijn om als mantelzorger de zorg even uit handen te kunnen geven. Bethanië wil u hierin helpen door degene voor wie u zorgt tijdelijk logeeropvang aan te bieden. Wij ontvangen graag gasten met een Wlz-indicatie die (nog) thuis wonen zodat u als mantelzorger tot rust kunt komen. 
Lees verder...

Thuis in Bethanië

U bepaalt zelf of u uw dag doorbrengt op uw eigen appartement, of dat u de gezelligheid van anderen opzoekt. Voor de warme maaltijd kunt u gebruik maken van ons restaurant.

Meer weten?