Home Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor het wonen in Bethanië heeft u een indicatie nodig, die u kunt aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) www.ciz.nl, telefoon 088-7891000. U kunt voor advies en informatie contact opnemen met onze medewerkers van zorgbemiddeling. Zij helpen u graag verder, telefoon 0318 - 68 99 99.

Als u bij ons komt wonen, betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK (Centraal administratie kantoor). Op de website van het CAK www.hetcak.nl kunt u hiervoor zelf een berekening maken. Aanvullende kosten voor bijv. wasverzorging vindt u op onze tarievenkaart op onze website. 

Een actueel overzicht van de wachtlijst voor De Bosrand, Heidepark en Dagbestedingen vindt u onderaan de pagina 'Aanmelden, indicatie en wachtlijst'.

Voor wachtlijststatus van andere soorten zorg kunt u contact opnemen met onze zorgbemiddelaars via zorgbemiddeling@bethanie.nl

Het cliëntportaal is een onderdeel van het elektronisch cliëntdossier Pluriform Zorg, waarmee u of uw wettelijk vertegenwoordiger uw dossier kan inzien. 
In het cliëntportaal leest u mee met de rapportages van de zorg, van de behandelaren en van welzijn. Ook heeft u inzage in uw agenda. U heeft binnen het cliëntportaal, indien van toepassing, inzage in een aantal metingen. 
Meer informatie over het cliëntportaal leest u hier.

U kunt uw vraag bij voorkeur stellen via facturen@bethanie.nl. Onze financieel administrateur zal uw vraag beantwoorden.