Home 75 jaar Bethanië

75 jaar Bethanië

Stichting Bethanië bestaat 75 jaar! Dit bijzondere jubileum willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom hopen we dit in 2023 op meerdere momenten te vieren met onze bewoners en hun familie, met medewerkers, vrijwilligers en andere betrokkenen bij onze organisatie. Via deze pagina houden we u op de hoogte!

Voor kinderen tot en met 12 jaar hebben we een kleurwedstrijd (die kun je hier downloaden)! Lever uiterlijk 30 juni jouw kleurplaat in bij de receptie en maak kans op een van de mooie prijsjes!

Activiteiten jubileumjaar

Donderdag 12 januari
Start jubileumjaar met een goed verzorgde winterbarbecue voor bewoners en familie, medewerkers en vrijwilligers. Burgemeester Verhulst onthulde de expositie met foto’s van 75 jaar Bethanië. Lees meer...

Woensdag 22 maart       
Met medewerkers, vrijwilligers, oud-medewerkers en andere belangstellenden, werd woensdag 22 maart stil gestaan bij het 20-jarig jubileum van Hospice Ede De Olijftak. Lees meer...

Woensdag 12 april   
Feestavond voor vrijwilligers Bethanië
 
Woensdag 24 mei 
Dankdienst in de Oude Kerk in Ede. Lees meer...
 
Vrijdag 9 juni 
Bethanië gaat eropuit met bewoners en medewerkers. Bekijk hier een impressie van deze prachtige dag!
 
Juli en augustus
Zomer in Bethanië! Diverse activiteiten voor bewoners
 
Zaterdag 23 september 
Bethanië buurtfeest! Tijdens Nationale burendag op zaterdag 23 september zetten we onze deuren open van 13.30 tot 17.30 uur! Met activiteiten voor kinderen, voorlichting over wonen, werken en vrijwilligerswerk, demonstraties en muzikale optredens. 
Klik hier voor meer informatie en het (voorlopige) programma van deze dag.
 
Donderdag 12 oktober  
Symposium 'Een dag om niet te vergeten'.
Met lezingen en workshops over (omgaan met) dementie. Voor iedereen die meer wil weten over dementie of er in de dagelijkse praktijk mee te maken heeft.
Meer informatie en aanmelden...
 
Woensdag 8 november 
Diner voor medewerkers met partner/introducé
 
December 
Voorstelling voor medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers
 
Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente.