Home Hospice Ede De Olijftak

Hospice Ede De Olijftak

Wanneer genezen niet meer mogelijk is.

In Bethanië vindt u ook Hospice Ede De Olijftak. Als een ernstig zieke thuis niet meer verzorgd kan of wil worden, dan biedt ons hospice adequate, terminale zorg aan mensen in de laatste fase van hun leven. In een huiselijke omgeving kunnen zij zich, samen met hun naasten, op hun eigen wijze voorbereiden op het naderend afscheid van elkaar en van het leven.

In ons hospice is 24 uur per dag en zeven dagen in de week professionele zorg aanwezig. Ons team bestaat uit deskundige verpleegkundigen. Zij worden ondersteund door vrijwilligers, een maatschappelijk werker en waar nodig wordt externe expertise ingeschakeld. 

Het moderne hospice is van alle gemakken voorzien en telt naast twee gezellige huiskamers, een keuken, een ruim dakterras en vijf ruime appartementen met openslaande deuren naar de tuin. Cliënten van Hospice Ede De Olijftak kunnen gebruik maken van een aantal voorzieningen van Bethanië. Denk daarbij aan de kerk met de stilteruimte, de kapper, het therapeutisch zwembad, het winkeltje en het restaurant.

Meer informatie vindt u op www.hospice-ede.nl.