Home Eten & drinken Restaurant

Restaurant

Het restaurant is de plaats om elkaar te ontmoeten, te genieten van een kopje koffie of de warme maaltijd te gebruiken. In ons restaurant staan gastvrijheid en culinair genieten hoog in het vaandel. Ons horecateam verwelkomt u als bewoners/clienten, familieleden, vrienden en bewoners uit de wijk. Kortom iedereen is welkom.

Van 9.00 uur tot 17.30 uur is onze keuken voor u geopend met een verassend aanbod. ’s Middags wordt tussen 12.00 uur en 13.30 uur een warme maaltijd geserveerd, deze wordt vers bereid met verse ingrediënten zoals bijvoorbeeld streekproducten. U kunt zelf uw 3-gangen menu samenstellen uit twee dagmenu’s. We verwelkomen u graag bij deze maaltijd, we verzoeken u zich hiervoor tijdig aan te melden uiterlijk voor 09.30 uur op de dag zelf. Reserveren kan bij de receptie van Bethanië. De prijs van dit driegangendiner bedraagt € 9,70. Volgt u een dieet, heeft u een voedselallergie of eet u vegetarisch? Meld het ons! Het is (zowel voor u als voor ons) prettig wanneer u voorafgaand aan uw bezoek of bij de reservering alvast vermeldt wat uw speciale wensen zijn, dan kunnen wij hierop inspelen*.

Aan tafel!

Zes keer per jaar organiseert Bethanië Aan tafel! Onze koks bereiden dan een heerlijk driegangendiner waarbij iedereen kan aanschuiven. Houdt u voor berichtgeving hierover onze site in de gaten.
Wilt u een feestje of diner geven of een ruimte huren bijvoorbeeld voor een cursus of symposium in Bethanië? Vraag naar de mogelijkheden.
Wij hopen u te mogen ontmoeten in ons restaurant

(* Bethanië stelt zich niet aansprakelijk voor de gevolgen van een eventuele allergische reactie op basis van voedselallergie.) 

Eten & drinken

Reserveren tafel

Wilt u bij ons komen eten, reserveer dan een tafeltje.