Home Vacatures Weekendhulp horeca

Weekendhulp horeca

Word jij onze nieuwe collega?
Bethanië is altijd in ontwikkeling. We hebben plaats voor een weekendhulp in het team horeca.

Wie ben jij?
Jij bent een scholier/student (16 jaar of ouder) die graag in het weekend aan de slag wilt. Je hebt liefde voor ouderen en bezorgt hen graag een goede dag én lekkere, voedzame maaltijd. Onze cliënten hebben allen hun eigen wensen, kwaliteiten en verhalen. Dat weet jij als geen ander! Onze cliënten voelen zich snel bij jou op hun gemak als jij hun maaltijd serveert in ons restaurant. Je bent een harde werker, gastvrij en servicegericht. Je biedt onze cliënten en gasten een luisterend oor en maakt gemakkelijk een praatje. Kwaliteit is voor ons heel belangrijk en wij voeren kwaliteitscontroles uit bij binnenkomende goederen en uitgaande voeding volgens geldende HACCP-regels. Je bent bekend met het werken op de computer.

Wat ga je doen?
Je gaat een veelzijdige taak vervullen. Je neemt de bestellingen op en bedient de gasten in ons restaurant. Je staat naast de kok tijdens het bereiden van de maaltijd, portioneert de maaltijden en bezorgt de maaltijden in ons gebouw en bij de appartementen op ons terrein. Je doet de afwas en maakt schoon. Je zet de vergaderzalen klaar en vult de koffiezetapparaten bij. En je bedient in de winkel, vult de winkel bij en opent en sluit de winkel. Dit doe je natuurlijk niet allemaal tegelijk maar je verdeelt met de collega’s van die dag de taken. Je werkt op zaterdag en/of zondag, meestal tussen 7.30 een 18.00 uur.
Soms vragen we je doordeweeks (als je dit kunt combineren met school/studie) of een avond te werken. Een verantwoordelijke baan in een leuk team!

Wie zijn wij?
Bethanië staat voor kleurrijk en warm. Dit zie je terug in onze huizen en de groene omgeving waar ze in staan. Onze bewoners worden gekend en onze ruim 290 collega’s zijn betrokken bij elkaar. Bethanië heeft een protestants-christelijke identiteit. Dat betekent dat de Bijbel in ons werken ons richtsnoer is. Bij Bethanië in Ede/Wekerom kom je werken in een ambitieus team, dat de krachten bundelt. Bij Bethanië staat persoonlijke aandacht voorop.

Wat bieden we je?
Een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT

Kom werken bij Bethanië, welkom!

Solliciteren?
Stel jezelf aan ons voor in een persoonlijke motivatiebrief en voeg deze samen met je cv bij onderstaand sollicitatieformulier.

We kijken uit naar je reactie!

Heb je vragen? Mail dan naar personeelszaken@bethanie.nl.

Terug naar overzicht

Sollicitatie formulier

Uw sollicitatie formulier is succesvol verzonden
Algemene gegevens

Geloofsovertuiging

Bijlage
  • testbestand.png
  • Selecteer bestand
    • Nog geen bestand

    Selecteer bestand
    • Nog geen bestand