Home Nieuws Feestelijke opening jubileumjaar Bethanië

Feestelijke opening jubileumjaar Bethanië

12 jan 2023

Dit jaar bestaat Stichting Bethanië in Ede 75 jaar! Tijdens verschillende momenten zal in dit kalenderjaar stil gestaan worden bij dit bijzondere feit.

Op donderdag 12 januari was de aftrap van het jubileumjaar tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst met een goed verzorgde winterbarbecue voor bewoners, familieleden, medewerkers en vrijwilligers. Na de nieuwjaarstoespraak van bestuurder Willy de Groot, richtte burgemeester René Verhulst zich in zijn toespraak tot de aanwezigen waarbij hij onder meer benadrukte dat het belangrijk is om met elkaar de schouders te zetten onder de samenleving door elkaar te helpen. 
Aansluitend onthulde hij een van de foto’s uit de historie van Bethanië, welke de komende tijd te zien zijn op de begane grond van het gebouw aan de Platteelhof. Deze expositie van foto’s is mede mogelijk gemaakt door Vereniging Oud Ede en Historisch Museum Ede.

Wilt u op de hoogte blijven van de jubileumactiviteiten? Volg Bethanië dan op sociale media of bekijk regelmatig de jubileumpagina op onze website.

Wil je ook bij onze prachtige organisatie werken en dit jubileum jaar meevieren: reageer op één van onze vacatures!

 

 

Terug naar overzicht