Home Vacatures Medewerker huishouding

Medewerker huishouding

intramuraal en extramuraal

Word jij onze nieuwe collega?

We hebben plaats voor een medewerker huishouding intramuraal en extramuraal.

Wie ben jij?
Natuurlijk ben jij een professional. Dit zie je terug in hoe je met aandacht de kamers van onze cliënten in het sop zet. Je hebt plezier in je werk, je bent nauwkeurig en je werkt vanuit respect voor onze cliënten en hun wensen.

Wat ga je doen?
Bij Bethanië kom je te werken in een ambitieus team. Je collega’s en jij bundelen jullie krachten en vormen een divers en duurzaam team. Samen zetten jullie de schouders eronder en zorgen voor een frisse en leefbare woonomgeving. Bij Bethanië staat persoonlijke aandacht voorop.

Wie zijn wij?
Bethanië staat voor kleurrijk en warm. Dit zie je terug in onze huizen en de groene omgeving waar ze in staan. Onze bewoners worden gekend en onze ruim 290 collega’s zijn betrokken bij elkaar. Bethanië heeft een protestants-christelijke identiteit. Dat betekent dat de Bijbel in ons werken ons richtsnoer is. Bij Bethanië in Ede/Wekerom kom je werken in een ambitieus team, dat de krachten bundelt. Bij Bethanië staat persoonlijke aandacht voorop.

Wat bieden we je?
Een regie-arbeidsovereenkomst. In een regie-arbeidsovereenkomst spreek je met je werkgever af hoeveel uren je op kalenderjaarbasis werkt. Je werkgever roept je voor deze uren ook daadwekelijk op. Je bepaalt zelf of je gehoor geeft aan een verzoek om te komen werken waarbij geldt dat je het aantal uren dat je op kalenderjaarbasis hebt afgesproken ook daadwerkelijk moet werken.

Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT

Kom werken bij Bethanië, welkom!

Solliciteren?
Stel jezelf aan ons voor in een persoonlijke motivatiebrief en voeg deze samen met je cv bij onderstaand sollicitatieformulier.

We kijken uit naar je reactie!

Heb je vragen? Mail dan naar personeelszaken@bethanie.nl.

.

Terug naar overzicht

Sollicitatie formulier

Uw sollicitatie formulier is succesvol verzonden
Algemene gegevens

Geloofsovertuiging

Bijlage
  • testbestand.png
  • Selecteer bestand
    • Nog geen bestand

    Selecteer bestand
    • Nog geen bestand