Home Vacatures Casemanager dementie

Casemanager dementie

Spreekt boeien en (ver)binden je aan? Wil je binnen je vak nog verder ontwikkelen? Kom dan werken bij Bethanië!

Bethanië is op zoek naar een:

Casemanager dementie (24 uur)

Wie ben jij?
Als casemanager dementie ben je een belangrijke verbinder tussen de cliënt, mantelzorger en zorgprofessionals. Je hebt een afgeronde opleiding Casemanager dementie met geldige BIG registratie of je bent bereid de opleiding tot casemanager dementie te volgen. Je werkt graag samen in een team en bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen en dit bespreekbaar te maken. Jij denkt graag in mogelijkheden in plaats van in problemen, en zet hierbij jouw creatief oplossend vermogen in.

Wat ga je doen?
Als casemanager dementie realiseer je samenhangende zorg en ondersteuning voor de thuiswonende cliënt met dementie. Door middel van begeleiding en ondersteuning van de mantelzorger (zowel in zijn/haar taak als mantelzorger als in de persoonlijke verwerking) zorg jij ervoor dat de cliënt op een goede manier langer thuis kan wonen. De casemanager dementie fungeert als vast en vertrouwd aanspreekpunt voor de cliënt en diens naasten. Als onafhankelijk adviseur bewaakt de casemanager de behoeften en wensen van cliënt en mantelzorger. Hij/zij regisseert het zorgverleningsproces en heeft contact met instanties zoals WMO, CIZ, Klantadviseurs van instellingen e.d.  Hij/zij zorgt ervoor dat een goede communicatie tussen zorgverleners onderling en tussen zorgverlener en cliënt en/of mantelzorger is gewaarborgd.

Wie zijn wij?
Stichting Bethanië is een zorginstelling met veel faciliteiten voor ouderen en bestaat ruim 70 jaar! Onze bewoners worden gekend en onze ruim 290 collega’s zijn betrokken bij elkaar. Bethanië heeft een protestants-christelijke identiteit. Dat betekent dat de Bijbel in ons werken en dienen ons richtsnoer is. Bethanië heeft een locatie in Ede en in Wekerom. Bij Bethanië kom je te werken in een ambitieus team, dat de krachten bundelt. Bij Bethanië staat persoonlijke aandacht voorop.

Wat bieden we je?
Een contract voor 24 uur per week.
Een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT

Kom werken bij Bethanië, welkom!

Solliciteren?
Stel jezelf aan ons voor in een persoonlijke motivatiebrief en voeg deze samen met je cv bij onderstaand sollicitatieformulier.

We kijken uit naar je reactie!

Heb je vragen? Mail dan naar personeelszaken@bethanie.nl.

 

Terug naar overzicht

Sollicitatie formulier

Uw sollicitatie formulier is succesvol verzonden
Algemene gegevens

Geloofsovertuiging

Bijlage
  • testbestand.png
  • Selecteer bestand
    • Nog geen bestand

    Selecteer bestand
    • Nog geen bestand