Home Aanmelden en indicatie

Aanmelden en indicatie

Aanmelden en indicatie

Om in aanmerking te komen voor een appartement in Bethanië, heeft u een indicatie met verblijf nodig vanuit de Wet Langdurige Zorg (Wlz). 

Een indicatie voor het wonen in Bethanië, kunt u aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg, die uw indicatie ook vaststelt. Zij zijn bereikbaar via www.ciz.nl of telefonisch via 088 789 10 00. Met uw aanvraag kunt u Bethanië als voorkeur opgeven. Nadat Bethanië uw indicatie heeft ontvangen, zal er door de medewerker cliëntadvies contact met u worden opgenomen om uw zorgvraag en wachtstatus te bespreken. Tijdens dit gesprek informeren wij u over de diensten die Bethanië u zou kunnen bieden in uw thuissituatie. Daarnaast bent u van harte welkom om sfeer te komen proeven in Bethanië tijdens een kennismakingsgesprek, we beantwoorden dan ook graag al uw vragen.

Informatie over uw eigen bijdrage kunt u vinden op de website van het CAK www.hetcak.nl.

Wij kunnen ons voorstellen dat er nu al vragen bij u leven over het komen wonen in Bethanië. Desgewenst kunt u contact opnemen met onze medewerkers cliëntadvies, zij zijn bereikbaar op maandag, woensdag of donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Zij zijn bereikbaar telefonisch via 0318 68 9999 of per mail via clientadministratie@bethanie.nl.

De actuele wachtlijst voor wonen in Bethanië en deelname aan de dagbesteding vindt u door op onderstaande link te klikken.

Onderstaand vindt u een aantal modules met betrekking tot verzorging en verpleging die per 1 januari 2022 in gaan.